Temaartikler
FLERE ARTIKLERNyt BLUS-magasin på gaden nu
17.03.2024Det nye BLUS er landet, og i BLUS 12 sættes der fokus på noget af det absolut vigtigste i det professionelle køkken: Smagen.
Vi fejrer Ostens Dag
27.02.2024Danmark er et landbrugsland med et højt osteforbrug, og nu skal osten have sin egen mærkedag: Ostens Dag. Det er en helt ny mærkedag, som vi med stor interesse støtter op om.
Vild med friske urter
26.02.2024Michael Fitzner står bag VildeUrter og vil forkæle os med lækre produkter. De fleste bliver dyrket på VildeUrters egne marker, men de kommer også fra særligt udvalgte leverandører i Norden.
Et Gastronomisk Univers
Et Gastronomisk Univers er en brandbog fyldt med brands og produkter baseret på vores Fantastisk Frisk koncept, der er vores friskvareunivers, hvor du finder råvarer af høj kvalitet til dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankret i konceptet, og vi stiller løbende skarpt på alle de sæsonrigtige og velsmagende varer. I bogen finder du således en masse inspiration samt en masse velsmagende opskrifter.
Sådan blev Dansk Gastro Kalv brugt i konkurrencen
Endnu engang dannede Gudhjem Havn rammerne for Danmarks største kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem, som løb af stablen den 24. juni 2023.
I konkurrencen arbejdede de fire dygtige kokke bl.a. med kalvebovklump af Dansk Gastro Kalv, som er en lidt ureel udskæring, men som viste sig at være en udskæring med stor alsidighed og et væld af muligheder.