Temaartikler

FLERE ARTIKLER
Omtanke for smag, kvalitet og høj dyrevelfærd

Omtanke for smag, kvalitet og høj dyrevelfærd

02.02.2023
Dyrevelfærd Bertels Gris Dansk Gastro Kalv

Vi går højt op i dyrevelfærd og ønsker samtidig at inspirere vores kunder til at vælge de mere dyrevelfærdsfremmende løsninger. Derfor har vi bl.a. et godt udvalg af produkter, som bærer Dyrevelfærdsmærket.

Læs mere
Danmark vinder VM guld til Bocuse d’Or 2023

Danmark vinder VM guld til Bocuse d’Or 2023

24.01.2023
Bocuse d’Or kokkekonkurrence

Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro og hans assistent Elisabeth Madsen fra Svinkløv Badehotel har vundet guld i den prestigefyldte kokkekonkurrence Bocuse d’Or – også kendt som det uofficielle verdensmesterskab for kokke.

Læs mere
Tradition for klassisk håndværk

Tradition for klassisk håndværk

08.12.2022
Fantastisk Frisk Fisk Fisk i sæson

Forkæl dine gæster med røgede fisk fra fiskerøgeriet Einar Christensen, der i generationer har videreført stolte traditioner og opskrifter.

Læs mere

Vol-au-vent med brisler, jomfruhummer og asparges.

The Lunchroom vil revolutionere kantinemaden

Frisk og eksotisk. Sådan renser og klargør du en blæksprutte

Få fantastisk frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.