Temaartikler
FLERE ARTIKLER
Omtanke for smag, kvalitet og høj dyrevelfærd
02.02.2023Vi går højt op i dyrevelfærd og ønsker samtidig at inspirere vores kunder til at vælge de mere dyrevelfærdsfremmende løsninger. Derfor har vi bl.a. et godt udvalg af produkter, som bærer Dyrevelfærdsmærket.

Danmark vinder VM guld til Bocuse d’Or 2023
24.01.2023Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro og hans assistent Elisabeth Madsen fra Svinkløv Badehotel har vundet guld i den prestigefyldte kokkekonkurrence Bocuse d’Or – også kendt som det uofficielle verdensmesterskab for kokke.

Tradition for klassisk håndværk
08.12.2022Forkæl dine gæster med røgede fisk fra fiskerøgeriet Einar Christensen, der i generationer har videreført stolte traditioner og opskrifter.
Vol-au-vent med brisler, jomfruhummer og asparges.
The Lunchroom vil revolutionere kantinemaden
Frisk og eksotisk. Sådan renser og klargør du en blæksprutte
Få fantastisk frisk inspiration i din indbakke
Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.