Lækre råvarer og løsninger på mindre tid med mindre spild

Lækre råvarer og løsninger på mindre tid med mindre spild

Du kan hos AB Catering og BC Catering finde et stort udvalg af lækkert, færdigsnittet snitgrønt af friske grøntsager, mørt sous vide kød og smagfulde, serveringsklare retter af høj kvalitet – alt sammen pakket, klar til brug og let at gå til.

Snitgrønt

Er der noget, der tager tid i et køkken, så er det forberedelse af eksempelvis grøntsager – men med snitgrønt frigiver du ganske enkelt tid og hænder, som kan bruges kreativt i stedet.

En anden fordel ved denne løsning er, at du mindsker madspild, idet du blot bestiller den rette mængde; desuden er der i produktionen anvendt de såkaldte ”skæve” grøntsager, som ville blive sorteret fra grundet udseendet, men som ellers ikke fejler noget.

Og har man brug for flere gode argumenter til at vælge snitgrønt, så fylder det betydeligt mindre i køkkenet, hvis man sammenligner med opbevaring af grøntvarer i almindelige form.

 

Sous vide

Sous vide er et fransk udtryk, som betyder ”under vakuum”; resultatet af denne tilberedningsmetode er kød, der ikke blot mørt, men også giver dig fleksibilitet i dit køkken, da råvarerne tilberedes under en ensartet varmebehandling, som altid giver et ensartet resultat.

Det er desuden utroligt nemt at anvende produkterne ude i køkkenerne: De varmes blot op i posen til den ønskede temperatur, anrettes og serveres. Hvis der ikke tages på posen, lægges den bare tilbage på køl og kan anvendes senere – på den måde opnår du samtidig et minimalt spild.

 

Serveringsklar

Vi har i en årrække tilbudt bl.a. saucer og supper, der bare skal opvarmes, inden de serveres, og som kendes under navnet Hotfill. Med produkterne har du rigtig god mulighed for at spare både tid og ressourcer i det professionelle køkken.

Produktionen foregår således: På klassisk vis tilberedes retterne, og straks herefter tappes de; temperaturen ved tilberedningen vil altid være over 75°C, så risikoen for bakterievækst minimeres. Desuden tappes retterne i tilberedningsklare poser, som derved gør det nemt for dig at servere lige store mængder af retterne for gæsterne.

 

Lidt om Fantastisk Frisk Forberedt

Det er et faktum, at der i køkkenerne bliver færre ressourcer og hænder, mens der samtidig kommer øgede kvalitetskrav. Men Fantastisk Frisk Forberedt er et nyt koncept, der både forener føromtalte dyder og samtidig er et pladsbesparende tilbud i køkkenet.

Fantastisk Frisk Forberedt tilbyder frisk snitgrønt, sous vide-tilberedt kød og færdiglavede saucer og supper – alt sammen klar til brug. Desuden er der mindre emballage og madspild (da f.eks. grøntafskær allerede er blevet håndteret og genanvendt i andre produkter), så der er ikke mange grunde til at lade være.

 

Kort sagt: Mere tid, mindre madspild, men samme høje kvalitet

Hos Fantastisk Frisk er alle produkter lavet af omhyggeligt udvalgte råvarer og grundigt forarbejdet, så du nemt kan tilbyde et godt og alsidigt menukort, der holder fast i den samme høje kvalitet.

Gå på opdagelse blandt varerne nedenfor eller søg på Fantastisk Frisk Forberedt på www.abcatering.dk og www.bccatering.dk for at se hele vores sortiment.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer