Velkommen til vores univers af frisk frugt & grønt

Fantastisk Frisk er AB Catering og BC Caterings grøntkoncept, hvor du finder tips, sæsonvarer og inspiration, som bringer det grønne og det friske ind i dit køkken og ned i dine retter.

Vi ønsker at dele vores store glæde ved de friske varer og giver dig på web, i aviser, på nyhedsbreve og på Instagram mulighed for at blive inspireret til at finde de bedste og friskeste varer.

SHOP GRØNTVARER HOS AB CATERING SHOP GRØNTVARER HOS BC CATERING
 

,

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Flot dansk placering ved Bocuse d’Or 2021 i Lyon

Flot dansk placering ved Bocuse d’Or 2021 i Lyon

09.11.2021
skovsgaard gods Økologi Grøntsager Bocuse d’Or

Ronni Vexøe Mortensen repræsenterede Danmark i den prestigefulde konkurrence Bocuse d'Or 2021, og cherrytomater fra Skovsgaard Gods var med til at sikre ham en flot andenplads.

Læs mere
Travlhed på godset

Travlhed på godset

11.06.2021
skovsgaard gods Økologi Grøntsager

I Market Garden på Skovsgaard Gods er der fuld gang i produktionen af de lækreste, økologiske grøntsager. Der er alt fra sprøde salater til smukke bladbeder, radiser og meget mere. Se alle nyhederne her.

Læs mere
Danske asparges er bare bedst!

Danske asparges er bare bedst!

08.06.2021
Asparges Sæson Sanderumgaard

Der er vel næppe noget bedre end frisk, dansk asparges? Kom med bag kulisserne og besøg Sanderumgaard, som leverer, synes vi, Danmarks bedste asparges. 

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk

I tæt samspil med sæsonen, zoomer vi ind på grøntvarerne, fortæller deres historie og giver dig tips og inspiration til, hvordan du kan bruge de forskellige varer i køkkenet.

Du kan i vores annoncer og på vores hjemmeside følge med i, hvilke grøntvarer, som netop nu er i sæson. Grøntvarer i sæson giver større smag og er oftest billigere for dig.

Få indblik i hvordan vi handler med lokale grøntavlere, nyttig viden om alt fra juicer til superfoods, hvor vores varer stammer fra og få inspiration til hvordan, du kan bruge dem.

Vores ansatte er uddannet indenfor behandlingen af og forståelsen for disse friske og levende varer. For dig betyder det bedre rådgivning, mere viden og fokus på hurtig levering og professionel behandling.

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.