Velkommen til vores univers af frisk frugt & grønt

Fantastisk Frisk er AB Catering og BC Caterings grøntkoncept, hvor du finder tips, sæsonvarer og inspiration, som bringer det grønne og det friske ind i dit køkken og ned i dine retter.

Vi ønsker at dele vores store glæde ved de friske varer og giver dig på web, i aviser, på nyhedsbreve og på Instagram mulighed for at blive inspireret til at finde de bedste og friskeste varer.

SHOP GRØNTVARER HOS AB CATERING SHOP GRØNTVARER HOS BC CATERING
 

,

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Europas Grønne Skattekammer

Europas Grønne Skattekammer

05.02.2020
Spanien Grøntsager Grøntvarer i sæson

Vi har lige nu masser af spændende varer fra Europas største grønt-land. Læs med, og se, hvordan faglighed og vareudvalg går hånd i hånd.

Læs mere
Deltagere og dommere på plads til Sol over Gudhjem 2020

Deltagere og dommere på plads til Sol over Gudhjem 2020

17.01.2020
sol over gudhjem

Til Danmarks mest prestigefyldte kokkekonkurrence, er det skarpe felt af deltagere og dommere nu på plads.

Læs mere
Eksotisk frugt fra hele verden

Eksotisk frugt fra hele verden

13.01.2020
Frugt

Lige så rig frugt er på vitaminer og mineraler, lige så forskellige kan deres smagsprofiler, udseende og karakteristika være. Tag med på opdagelse i den mangfoldige verden af frugt.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk

I tæt samspil med sæsonen, zoomer vi ind på grøntvarerne, fortæller deres historie og giver dig tips og inspiration til, hvordan du kan bruge de forskellige varer i køkkenet.

Du kan i vores annoncer og på vores hjemmeside følge med i, hvilke grøntvarer, som netop nu er i sæson. Grøntvarer i sæson giver større smag og er oftest billigere for dig.

Få indblik i hvordan vi handler med lokale grøntavlere, nyttig viden om alt fra juicer til superfoods, hvor vores varer stammer fra og få inspiration til hvordan, du kan bruge dem.

Vores ansatte er uddannet indenfor behandlingen af og forståelsen for disse friske og levende varer. For dig betyder det bedre rådgivning, mere viden og fokus på hurtig levering og professionel behandling.

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.