Travlhed på godset

Travlhed på godset

I Market Garden på Skovsgaard Gods er der fuld gang i produktionen af de lækreste, økologiske grøntsager. Der er alt fra sprøde salater til smukke bladbeder, radiser og meget mere. Se alle nyhederne her.

Det pibler op af jorden i Skovsgaard Gods’ Market Garden, og der er for alvor kommet travlhed på godset. På stormarken er alting kommet i jorden, og de sidste græskar er netop blevet sået. I år dyrker man både hokkaido, butternutsquash, spaghettisquash og halloween-græskar. Derudover bliver der brugt tid på ukrudtsbekæmpelse, så afgrøderne kan få plads og lys til at vokse.


I godsets Market Garden er man desuden begyndt at plante frilandstomaterne ud, og man forbereder høsten, som for alvor går i gang i uge 24, hvor radiser, bladbeder, krydderurter og mange salater er klar til høst.


Sprøde salater og smukke bladbeder

Der er smæk på farverne i Market Garden, og netop nu kan du få rød romainesalat, grøn malissalat, romantisk hjertesalat og flotte bladbeder. Der findes ikke noget så lækkert, som en crispy salat enten som basis eller som pynt – eller helt alene blot med et stænk olivenolie. Salaterne fra Skovsgaard Gods har den helt rigtige sprødhed, og så er de smækfulde af vitaminer, masser af smag og indeholder næsten ingen kalorier. 


De smukke bladbeder var en stor succes sidste år, og disse er netop nu også klar til høst. Det samme gør sig gældende for radiserne, som også høstes på livet løs disse dage.


Friske, velduftende krydderurter

I Market Garden høster man stadig de skønne, velduftende krydderurter som purløg, oregano og timian, og inden længe kommer der også basilikum.


Find alle de populære produkter fra Skovsgaard Gods hos AB Catering og BC Catering

GÅ TILBAGE