Vores Jord – et inspirationsunivers for professionelle køkkener

Vores Jord – et inspirationsunivers for professionelle køkkener

Gasa Nord Grønt har netop udviklet den nye digitale platform Vores Jord, som er et inspirationsunivers for dig, der arbejder professionelt med mad. Læs mere om platformen, og hvordan du som professionel madentusiast kan bruge den som inspirationskilde i din hverdag.

Gasa Nord Grønt, som er en af vores tætte frugt og grønt leverandører, har netop lanceret den digitale platform ”Vores Jord” – et helt nyt inspirationsunivers til dig, der arbejder professionelt med mad. Her finder du en smagfuld blanding af spændende opskrifter og brugbar viden om skønne danske råvarer – og så kan du møde flere af de lokale producenter, der leverer råvarer af høj kvalitet til Gasa Nord Grønt, og videre gennem til de professionelle danske køkkener via din lokale AB Catering og BC Catering afdeling.


Friske danske råvarer

Der er mange fordele ved at vælge dansk frugt og grønt. En af dem er, at de danske råvarer er særligt kendt for at have smæk på smagen. Det skyldes især, at råvarerne først høstes, når de er helt modne. Samtidig er der kort vej fra jord til bord, hvilket er med til at sikre en helt sublim friskhed - og så er det tilmed til gavn for miljøet.


På Vores Jord stilles der i den forbindelse skarpt på brugen af sæsonaktuelle råvarer. Derfor kan du igennem hele året få inspiration til, hvordan du kan få mere af sæsonens frugt og grønt ned i dine retter. 


Mød den lokale gartner 

Vores Jord kan betragtes som et vindue ud til sæsonens frugt og grønt. Her har du mulighed for at se de forskellige råvarer, og læse mere om sorter, smag og hvordan de enkelte råvarer bliver dyrket. Du kan også komme tættere på de lokale gartnerier, hvor du igennem billeder og korte beskrivelser kan få et indblik i, hvordan produktionen foregår hos den enkelte producent.


Læs mere på www.voresjord.dk

GÅ TILBAGE