Velkommen til vores univers af kød & pålæg

Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er AB Catering og BC Caterings kød- og pålægskoncept, hvor finder masser af viden og inspiration, og hvor vi præsenterer et spændende grundsortiment af kød og pålæg. Her samler vi okse, gris, lam, vildt og pålæg under én kategori. Du er her garanteret et skarpt fokus på det gode slagterhåndværk, kompromisløs kvalitet, et bredt varesortiment og altid høj fødevaresikkerhed.

Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er en del af vores Fantastisk Frisk koncept, hvor du også finder Frugt & Grønt og Fisk & Skaldyr. Kig efter Fantastisk Frisk navnet, hvis du foretrækker ferske og friske råvarer af højeste kvalitet.

SHOP FANTASTISKE FRISKE VARER
 

.

Se hvordan Dennis fra Restaurant Textur bruger Gastro Kalv®

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Vildtsæsonen er sat ind

Vildtsæsonen er sat ind

17.05.2022
Kivan Food Vildt Sommerbuk rådyr

Vildtsæsonen er skudt i gang, og det er nu tid til at sætte det eftertragtede rådyr – også kendt som sommerbukken – på menuen.

Læs mere
Forkæl dine gæster med langtidsmodnet kød

Forkæl dine gæster med langtidsmodnet kød

31.03.2022
modningsrummet langtidsmodnet Bertels Gris Dansk Gastro Kalv

Vores populære, langtidsmodnede kød er rigt på umami og har en karakteristisk, fermenteret smag. Vi tilbyder det i forskellige udskæringer, som egner sig særligt godt til serveringer med høje krav til såvel smag som kvalitet.

Læs mere
Guld til Danmark i Bocuse d'Or Europe 2022

Guld til Danmark i Bocuse d'Or Europe 2022

25.03.2022
Bocuse d’Or Bocuse d'Or Europe

Bocuse d’Or Europe 2022 er netop afsluttet i Budapest, og den danske kok Brian Mark Hansen vandt guld.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk Kød & Pålæg

Vi har organiseret alle brands igennem 3 grupper - basis, luksus og premium. Igennem alle 3 grupper kan du forvente et fokus på høj kvalitet til den rigtige pris i et niveau, der matcher alle typer køkkener.

I konceptet kan du finde alle de klassiske basisprodukter, du kender, men også de mere specielle produkter du måtte lede efter. Og vi er altid åbne for forespørgsler på netop det, du har behov for.

Med en moderne tilgang til det gamle slagterfag sælger vi ikke blot nogle af landets fineste kødvarer, men sætter samtidigt fokus på den gode rådgivning til alle former for køkkener, som ønsker kyndig vejledning til at opnå de bedste resultater - både kulinarisk og økonomisk.

Vi har meget høje standarder inden for hygiejne og rengøring og lever ikke blot op til de eksisterende krav, men foretager løbende yderligere prøver for at sikre, at vores varer er sikre og lever op til alle krav.

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til fantastisk friske varer - direkte i din mailboks.