Dansk Cater hovedsponsor for Sol over Gudhjem

Dansk Cater hovedsponsor for Sol over Gudhjem

Igen i år afholdes den anerkendte kokkekonkurrence Sol over Gudhjem på Bornholm, og endnu en gang er Dansk Cater stolt hovedsponsor af konkurrencen. Læs mere om Sol over Gudhjem og se det netop fastsatte deltagerfelt. 

Lørdag den 26. juni 2021 afvikles Sol over Gudhjem, og Dansk Cater er endnu en gang stolt hovedsponsor for konkurrencen. 


Sidste år måtte man grundet Covid19 aflyse konkurrencen, men trods restriktioner bliver Sol over Gudhjem igen i år et gastronomisk stjernemøde, hvor Danmarks bedste kokke mødes i en kamp om hæder, ære og flotte præmier.


Deltagerfeltet er netop blevet fastlagt, og kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Hotel Siemens Gaard) og Andreas Tancula Møller (Møntergade) står klar til at gøre deres bedste for at fravriste den forsvarende mester, svenske Gabriel Hedlund (Gershøj Kro og Strandhotel), titlen. 


Traditionen tro afslører man først på selve dagen årets Mystery Box, som indeholder ingredienserne til hovedretten. Dog har man allerede nu løftet sløret for hvilke ingredienser, deltagerne skal anvende til desserten. Her skal de fire kokke blandt andet arbejde med økologisk sukker fra Dansukker, bornholmske jordbær og rabarber fra Plantagen, valgfri chokolade fra Cacao Barry og Unika 30 – kefirfermenteret fløde fra Arla Unika. Derudover skal de selv plukke, tørre og eksperimentere med at lave deres eget dessertkrydderi.


Hos Dansk Cater glæder vi os over, at konkurrencen igen kan blive afholdt, og at vi som hovedsponsor kan være med til at sætte fokus på god, dansk gastronomi. 


Om Sol over Gudhjem

Sol over Gudhjem er landets største kokkekonkurrence, der normalt samler mange tusind tilskuere på havnen i Gudhjem. På denne ene dag om året forvandles havnen til et madmarked, der tiltrækker folk fra nær og fjern for at overvære topkokke i aktion i kokkekonkurrencen, dessertkonkurrencen (aflyst i 2021) og produktprisen. Konkurrencen er blevet en institution ikke bare på Bornholm, men i hele det gastronomiske Danmark. Og igen i år kan hele landet følge den hæsblæsende firkamp bag komfuret, når arrangementet i samarbejde med TV 2 Bornholm bliver vist på TV 2 Fri den 26. juni 2021.

Læs mere på sogk.dk

GÅ TILBAGE