Mere af det hele med sous vide

Mere af det hele med sous vide

Mørhed, fleksibilitet og smag er en række af nøgleordene for den højaktuelle tilberedningsteknik sous vide. Bliv klogere på hvordan dit køkken kan drage nytte af kød tilberedt efter denne metode.

Tilberedningsmetoden sous vide, hvor kød bliver langtidstilberedt i vakuumposer, er en fantastisk måde at spare tid i køkkenet, tilføre mere smag i jeres retter og give ensartet tilberedning af alt fra få til mange serveringer. Metoden, som blev udviklet for næsten 50 år siden i Frankrig, gjorde hastigt sit indtog i resten af verden, og er højaktuel som aldrig før. 

Vi har i mere end 15 år udviklet og forfinet den måde, vi tilbereder møre udskæringer med sous vide. Vi raffinerer hele tiden de krydderier, vi anvender i forbindelse med sous vide, og har sammensat en lang række opskrifter på, hvad vi mener, er de perfekte tilberedninger af forskellige kødtyper. Nedenfor kan du finde 3 udskæringer fra Dansk Gastro Kalv, som vi har sous vide tilberedt og dermed gjort klar til opvarmning i jeres køkken. Du kan endvidere finde mange flere spændende sous vide løsninger i vores webshop. Husk, at du altid kan forespørge unikke sous vide løsninger, der er tilpasset helt til jeres behov. 

Du kan nedenfor finde en række af de fordele, der er ved denne klassiske, men højaktuelle tilberedningsmetode.

Mindre svind 
Forudsat at du har opvarmet varen i sous vide posen, men endte med ikke at bryde emballagen, kan varen nedkøles igen og genopvarmes.

Leveringstid underordnet 
På grund af den lange holdbarhed på sous vide produkter, er man ikke nødsaget til at få varen leveret samme dag, som den skal anvendes.

Kort tilberedningstid
Det kan være en stor fordel for køkkenet at bruge sous vide i weekenden eller i ferietid, hvor der måtte være mindre bemanding. Produkterne er færdiglavede og skal derfor blot opvarmes og serveres. 

Flere valgmuligheder
Den lange holdbarhed og mulighed for at genopvarme gør, at man har mulighed for at tilbyde flere retter af gangen på menukortet til gæsterne i sit køkken. 

Mere smag
Kød der er sous vide behandlet, bevarer mange smagsegenskaber, da alt saft og kraft forbliver i posen gennem den lange tilberedningstid under lav varme. 

Mere mørhed
Ved at sous vide tilberede kød ved lav temperatur i lang tid, bliver kødet mere mørt, mere ensartet og meget mere saftigt, da væsken fra kødet forbliver i posen.

Hygiejne
Fordelen ved sous vide er, at produkterne er indpakket helt indtil det øjeblik, de skal serveres. Desuden er der også rengøringsmæssige besparelser at hente, da produkterne tilberedes i poser og dermed ikke sviner.

Har du ønsker?
Vi tilbyder et stort basisprogram af sous vide løsninger, men vidste du, at vi også kan lave individuele sous vide løsninger til præcis det, som du leder efter? Tag en snak med din konsulent, og hør mere om mulighederne. 

Se et udpluk af vores sous vide sortiment nedenfor og gå på opdagelse i webshoppen her.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer