Michael Museth fortæller

Michael Museth fortæller

Se videoerne om vores charcuteriprodukter fra Bertel x Museth og få inspiration til, hvordan du kan anvende dem i dit eget professionelle køkken. 

Slagter og kok Michael Museth og Dansk Cater er gået sammen om at skabe brandet Bertel x Museth, som er danske charcuteriprodukter, der både kan bruges på tapasbordet og som smagsgivere i varme retter. Produkterne er alle skabt af økologisk frilandsgris af Bertels Gris og tilberedt efter opskrifter af Michael Museth.


Hør Michael Museth præsentere

Se med i videoerne nedenfor, hvor Michael Museth præsenterer brandet og produkterne. 

I den første video kommer vi med om bag i kulissen og hører nærmere om selve idéen bag brandet og hvilke vigtige elementer, der ligger til grund for samarbejdet. 


Dansk charcuteri i verdensklasse


Hør om produkterne

Denne anden video klæder dig på med viden om de seks forskellige produkter i sortimentet. Her får du historien bag hvert produkt, så du ved hvilke egenskaber, de hver især har, og du får dermed en viden, som du for eksempel også kan dele med interesserede gæster, der vil vide mere om råvarerne i serveringerne.

Gode råd fra slagteren selv

Michael Museth giver også tips og tricks til, hvordan hvert enkelt produkt med fordel kan anvendes, da der er mange muligheder, når du skal servere varerne for dine gæster i den ene eller den anden form.

Som Museth selv siger: ”Tiden er den afgørende del,” da Bertel x Museth-produkter er fremstillet med udgangspunkt i lange rygetider for at lade duft og tørhed træde frem, så smagen derved intensiveres. 

Bertel x Museth er charcuteri i verdensklasse, som er lavet med ærlighed, kærlighed og masser af tid. Se produkterne nedenfor eller klik dig ind via vores webshop for charcuteri fra Bertel x Museth på i webshoppen hos AB Catering og hos BC Catering

GÅ TILBAGE

Relaterede varer