Nu kan du købe Bertel x Museth i din webshop

Nu kan du købe Bertel x Museth i din webshop

Forkæl dine gæster med dansk charcuteri i verdensklasse, når vi nu lancerer de første produkter fra Bertel x Museth. Læs her, hvordan du kan bestille produkterne direkte i din webshop.

 

Bertel x Museth er dansk charcuteri skabt på stolte traditioner, gedigent slagterihåndværk og økologisk kød fra Bertels Gris.

Produkterne er alle nænsomt forædlet over tid og med udvalgte krydderier. Her får du således dansk charcuterihåndværk, hvor saltning og smagsudtryk er nøje afstemt, og hvor de lange tørretider er prioriteret højt.

Netop nu kan du gå på opdagelse blandt de første produkter i vores sortiment:

  • Bacon
  • Chorizo
  • Saucisson Sec
  • Fennikelsalami


Når smag og håndværk mødes

Michael Museth er uddannet slagter og stifter af Folkets Madhus i København. I over 30 år har han arbejdet som kok og slagter, og igennem Bertel x Museth samarbejder han og Cater Food om at skabe dansk charcuteri i større skala, der stadig er baseret på stolte slagtertraditioner og solidt håndværk.


Det gode griseliv

Hos Hestbjerg Økologi lever Bertels Gris det gode griseliv. Med stor passion for bæredygtighed og høj dyrevelfærd skabes der plads til, at dyrene kan bruge deres instinkter og leve så naturligt, som muligt. Det giver både glade dyr, smagfuldt kød og hele tre hjerter i dyrevelfærdsordningen.

 

Gå på opdagelse blandt de smagfulde produkter hos AB Catering

Gå på opdagelse blandt de smagfulde produkter hos BC Catering

GÅ TILBAGE