Vinderen af Danmarks største kokkekonkurrence er nu kåret

Vinderen af Danmarks største kokkekonkurrence er nu kåret

Solen er gået ned over havnen i Gudhjem, og efter et veloverstået arrangement kan en ny kok nu kalde sig vinder af Sol over Gudhjem-hovedkonkurrencen. Læs mere om, hvordan det hele forløb og mød også vinderne af de øvrige konkurrencer. 

Solskinsøen levede i den grad op til sit navn i lørdags, hvor man ikke kunne have ønsket sig bedre vejr, da den tidligere Noma-kok Torsten Vildgaard løb med sejren på Gudhjem Havn. 


Dagen emmede af god stemning og godt humør fra de tusindvis af glade tilskuere, der var mødt op på havnen. Her fik de mulighed for at opleve det lækre madmarked med boder, der bød på et væld
af lokale kvalitetsprodukter. 


Det stjernespækkede felt i hovedkonkurrencen talte Andreas T. Møller (Restaurant Møntergade), Nick Curtin (Alouette), Torsten Vildgaard (tidligere Noma) og David Fischer (Hos Fischer), men det var en både
glad og stolt Torsten, der efter 4+ timers hårdt arbejde i køkkenet endelig kunne hæve trofæet med titlen som vinder af Sol over Gudhjem 2022 på den nordøstbornholmske havn. 


Vildgaards præmie var en check på 40.000 kr. samt en Mercedes Benz EQE til fri afbenyttelse i en måned. Nick Curtin snuppede andenpladsen, David Fischer fik en flot tredjeplads, og Andreas T. Møller kom ind som nr. fire. Torsten Vildgaard udtaler efter sejren:
“Jeg er ovenud lykkelig og glad for at vinde dette års Sol over Gudhjem. (…) Der er en helt speciel stemning her på havnen, og det var en helt fantastisk oplevelse at være med.” 


Dagens andre konkurrencer og vindere
 

Ud over hovedkonkurrencen blev der tidligere på dagen også afviklet en dessertkonkurrence, hvor konkurrenterne dystede i par: Her vandt Mikkel Maarbjerg og Daniel Kruse, og hvor de var oppe imod Bent Stiansen og Per Hallundbæk, Hans Beck Thomsen og Thomas Pasfall. Derudover skulle der også uddeles produktpriser, hvor der i år var hele 107 bidrag.  


Som stolt sponsor af Sol over Gudhjem ønsker vi Torsten
Vildgaard stort tillykke 1. pladsen i hovedkonkurrencen til dette års version af den prestigefyldte og største danske kokkekonkurrence. 

 
Se mere om Sol over Gudhjem her

 

Kilde: Pressemeddelelse fra Sol over Gudhjem, 25. juni 2022 

 

GÅ TILBAGE