Møre traditioner og frisk nyskabelse
Under Fantastisk Frisk Kød & Pålæg tilbyder vi masser af viden og inspiration fra vores udvalgte leverandører, og vi har alt fra okse, gris, lam, vildt og pålæg samlet under én kategori. Du finder både velkendte koncepter og brands, og samtidig lægger vi vægt på at introducere nye, friske koncepter inden for området.
Vi garanterer ligeledes et skarpt fokus på det gode slagterhåndværk, kompromisløs kvalitet, et bredt varesortiment og altid høj fødevaresikkerhed, og samtidig tager vi anatomisk ansvar og inspirerer til de mere ukendte udskæringer.
Brands i Fantastisk Frisk Kød & Pålæg - konceptet
Høj gastronomi med anatomisk ansvar
Dansk Gastro Kalv er ikke blot et koncept. Det er en hyldest til kvalitet, faglighed og respekt for hele dyret.
Med høj kvalitet i hver eneste udskæring åbner Dansk Gastro Kalv op for langt flere muligheder i det professionelle køkken. Og det er netop her, det anatomiske ansvar kommer i spil.
Med Dansk Gastro Kalv fra Danish Crown bliver det muligt – og meningsfuldt – at bruge hele dyret
Seneste nyheder & trends
Se flere nyhederUdkæringsguide
Bliv klogere på kødets mange muligheder med vores udskæringsguide for okse, kalv og gris.
Udforsk tilberedningstid, anvendelse og meget mere for de enkelte udskæringer.