Seafood med omtanke for miljø, det levende hav og den rette sæson

Seafood med omtanke for miljø, det levende hav og den rette sæson

Bæredygtighed spiller i dag en stor rolle i det professionelle køkken, og vores partnerskab med Insula gør det nemmere at sætte bæredygtig fisk på menuen.

Med fisk og Skaldyr fra Insula er du sikret seafood, som er produceret efter bæredygtige kriterier. Insula arbejder målrettet for at sikre naturskånsomt fiskeri, forsvarlige fangstmetoder og mindre CO2-udledning, og ved at foretage ansvarlige indkøb er de med til at bevare det levende hav. Det er fisk og skaldyr med holdning og til gavn for en mere bæredygtig fremtid.

 

Et bæredygtigt valg

Insula er et godt valg, når du skal servere en smagfuld servering med bæredygtig fisk, som dine gæster kan nyde. Med Insula er du garanteret fisk og skaldyr, som er fanget med omtanke for miljø, det levende hav og den rette sæson, hvilket også sikrer den bedste smagsoplevelse hos dine gæster. Med fisk og skaldyr fra Insula er du med til at støtte deres målrettede arbejde med at bevare det levende hav, hvilket bl.a. omfatter et stort fokus på ansvarlige indkøb. De friske fisk og skaldyr er fanget efter principperne for kystnært og naturskånsomt fiskeri. Her anvender man bl.a. snurrevod, garn og krog og har også fokus på sæsonfisk.

Det er let og enkelt at sætte bæredygtige fisk og skaldyr fra Insula på menuen. Du skal blot afgive din bestilling senest kl. 10 – så har du dine varer næstkommende hverdag.

Du finder råvarer fra Insula på abcatering.dk og bccatering.dk

GÅ TILBAGE