Velkommen til vores univers af frisk frugt & grønt

Fantastisk Frisk er AB Catering og BC Caterings grøntkoncept, hvor du finder tips, sæsonvarer og inspiration, som bringer det grønne og det friske ind i dit køkken og ned i dine retter.

Vi ønsker at dele vores store glæde ved de friske varer og giver dig på web, i aviser, på nyhedsbreve og på Instagram mulighed for at blive inspireret til at finde de bedste og friskeste varer.

 

,

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Sprød kål som smager fantastisk

Sprød kål som smager fantastisk

01.07.2024
Kål Månsson Dansk

I juli måned har vi fokus på grønt fra Månsson, som er en vigtig aktør inden for dansk grøntsagsproduktion.

Læs mere
Artur Kazaritski vinder Sol over Gudhjem for anden gang

Artur Kazaritski vinder Sol over Gudhjem for anden gang

24.06.2024

På havnen i Gudhjem samledes de fire talentfulde kokke Artur, Anders, Anika, og Christoffer for at dyste om sejren i Sol over Gudhjem 2024. I år blev det Artur Kazaritski, der løb af med sejren – endda for andet år i træk.

Læs mere
Sæson for nye danske kartofler

Sæson for nye danske kartofler

03.06.2024
Danske kartofler Samsø Sommer

Sommeren har så småt meldt sin ankomst, og med sommeren kommer også de eftertragtede nye danske kartofler.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk

I tæt samspil med sæsonen, zoomer vi ind på grøntvarerne, fortæller deres historie og giver dig tips og inspiration til, hvordan du kan bruge de forskellige varer i køkkenet.

Du kan i vores annoncer og på vores hjemmeside følge med i, hvilke grøntvarer, som netop nu er i sæson. Grøntvarer i sæson giver større smag og er oftest billigere for dig.

Få indblik i hvordan vi handler med lokale grøntavlere, nyttig viden om alt fra juicer til superfoods, hvor vores varer stammer fra og få inspiration til hvordan, du kan bruge dem.

Vores ansatte er uddannet indenfor behandlingen af og forståelsen for disse friske og levende varer. For dig betyder det bedre rådgivning, mere viden og fokus på hurtig levering og professionel behandling.