Velkommen til vores univers af frisk frugt & grønt

Fantastisk Frisk er AB Catering og BC Caterings grøntkoncept, hvor du finder tips, sæsonvarer og inspiration, som bringer det grønne og det friske ind i dit køkken og ned i dine retter.

Vi ønsker at dele vores store glæde ved de friske varer og giver dig på web, i aviser, på nyhedsbreve og på Instagram mulighed for at blive inspireret til at finde de bedste og friskeste varer.

 

,

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Grow Up Farm tager dansk karse til nye højder

Grow Up Farm tager dansk karse til nye højder

12.02.2024
Dansk Karse Grønt

Vi lægger vægt på at støtte op om danske producenter. På den måde støtter vi både dansk produktion, og vi kan tilbyde dig som kunde friske produkter, som er produceret så lokalt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Læs mere
Udenlandske, økologiske urter udfases

Udenlandske, økologiske urter udfases

16.01.2024
Dansk Økologi Krydderurter

Hos Dansk Cater arbejder vi for at fremme økologi og danske råvarer, fordi vi ønsker, at du som kunde skal have mulighed for at vælge økologiske og lokalt producerede varer i en god, stabil kvalitet hele året.

Læs mere
Danske spirer året rundt

Danske spirer året rundt

03.01.2024
Dansk Økologi Spirer

Vi arbejder hver dag dedikeret for at fremme bæredygtighed og økologi inden for vores branche, og vi ønsker at give vores kunder gode muligheder for netop at vælge økologiske løsninger.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk

I tæt samspil med sæsonen, zoomer vi ind på grøntvarerne, fortæller deres historie og giver dig tips og inspiration til, hvordan du kan bruge de forskellige varer i køkkenet.

Du kan i vores annoncer og på vores hjemmeside følge med i, hvilke grøntvarer, som netop nu er i sæson. Grøntvarer i sæson giver større smag og er oftest billigere for dig.

Få indblik i hvordan vi handler med lokale grøntavlere, nyttig viden om alt fra juicer til superfoods, hvor vores varer stammer fra og få inspiration til hvordan, du kan bruge dem.

Vores ansatte er uddannet indenfor behandlingen af og forståelsen for disse friske og levende varer. For dig betyder det bedre rådgivning, mere viden og fokus på hurtig levering og professionel behandling.