Velkommen til vores univers af frisk frugt & grønt

Fantastisk Frisk er AB Catering og BC Caterings grøntkoncept, hvor du finder tips, sæsonvarer og inspiration, som bringer det grønne og det friske ind i dit køkken og ned i dine retter.

Vi ønsker at dele vores store glæde ved de friske varer og giver dig på web, i aviser, på nyhedsbreve og på Instagram mulighed for at blive inspireret til at finde de bedste og friskeste varer.

 

,

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Nyt BLUS-magasin på gaden nu

Nyt BLUS-magasin på gaden nu

17.03.2024
blus smag gastronomi

Det nye BLUS er landet, og i BLUS 12 sættes der fokus på noget af det absolut vigtigste i det professionelle køkken: Smagen.

Læs mere
Vi fejrer Ostens Dag

Vi fejrer Ostens Dag

27.02.2024
ost Ostens Dag mærkedag

Danmark er et landbrugsland med et højt osteforbrug, og nu skal osten have sin egen mærkedag: Ostens Dag. Det er en helt ny mærkedag, som vi med stor interesse støtter op om.

Læs mere
Vild med friske urter

Vild med friske urter

26.02.2024
Grønt VildeUrter Urter

Michael Fitzner står bag VildeUrter og vil forkæle os med lækre produkter. De fleste bliver dyrket på VildeUrters egne marker, men de kommer også fra særligt udvalgte leverandører i Norden.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk

I tæt samspil med sæsonen, zoomer vi ind på grøntvarerne, fortæller deres historie og giver dig tips og inspiration til, hvordan du kan bruge de forskellige varer i køkkenet.

Du kan i vores annoncer og på vores hjemmeside følge med i, hvilke grøntvarer, som netop nu er i sæson. Grøntvarer i sæson giver større smag og er oftest billigere for dig.

Få indblik i hvordan vi handler med lokale grøntavlere, nyttig viden om alt fra juicer til superfoods, hvor vores varer stammer fra og få inspiration til hvordan, du kan bruge dem.

Vores ansatte er uddannet indenfor behandlingen af og forståelsen for disse friske og levende varer. For dig betyder det bedre rådgivning, mere viden og fokus på hurtig levering og professionel behandling.