Velkommen til vores univers af forberedte specialiteter

Med Fantastisk Frisk Forberedt får du frisk snitgrønt, sous vide-tilberedt kød samt færdige saucer og supper, som er direkte klar til brug. Alle produkter er baseret på nøje udvalgte råvarer, som er omhyggeligt forarbejdet. Dermed bliver det endnu lettere for dig at tilbyde et bredt og varieret menukort med samme gode kvalitet.

Produkterne imødekommer udfordringen med færre hænder i køkkenet samt et stigende krav til høj kvalitet – og samtidig tilbyder vi igennem konceptet pladsbesparende løsninger.

 

.

Mere tid, mindre madspild, samme høje kvalitet

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Sæt sous vide på din grillmenu

Sæt sous vide på din grillmenu

29.08.2023
Fantastisk Frisk sous vide grill

Sommersæsonen er over os, hvilket betyder, at det er tid til at tænde op i grillen og forkæle dine gæster med udendørs serveringer.

Læs mere
Slip for besværet med at skrælle, snitte og hakke

Slip for besværet med at skrælle, snitte og hakke

06.03.2023
Fantastisk Frisk Snitgrønt Stop Madspild

Her kan du blive klogere på fordelene med snitgrønt fra Fantastisk Frisk Forberedt, og samtidig kan du høre om alle fordelene set fra såvel en glad kunde som en af producenterne bag. 

Læs mere
Lækre råvarer og løsninger på mindre tid med mindre spild

Lækre råvarer og løsninger på mindre tid med mindre spild

07.10.2022
Fantastisk Frisk Snitgrønt Stop Madspild

Du kan hos AB Catering og BC Catering finde et stort udvalg af lækkert, færdigsnittet snitgrønt af friske grøntsager, mørt sous vide kød og smagfulde, serveringsklare retter af høj kvalitet – alt sammen pakket, klar til brug og let at gå til.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk Forberedt

Produkterne er pakket i emballage, som gør det lettere at opbevare dem på mindre plads. Eksempelvis kommer både snitgrønt og sous vide-produkterne i praktiske poser.

Vi anvender bl.a. skæve kvalitetsgrøntvarer til vores snitgrønt, og al afskær genanvendes i andre produkter. Pakningerne gør det desuden let at dosere og servere med mindre spild.

Vi giver dig her en verden af kvalitetsprodukter, som er lette at gå til. Du får både frisksnittet grønt og færdigtilberedt kød, saucer samt supper, som blot skal varmes inden servering.

Produkterne er baseret på nøje udvalgte råvarer, og de frigiver tid til de mange andre opgaver i køkkenet uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet.

 

Mere kvalitet med færre hænder

I vores Fantastisk Frisk Forberedt-univers får du frisksnittet grønt, sous vide-tilberedt kød samt færdige saucer og supper, som er direkte klar til brug. Fælles for produkterne er, at de er baseret på nøje udvalgte råvarer af høj kvalitet - præcis som du selv ville vælge.

Se udvalget her

Forberedt varer