Velkommen til vores univers af kød & pålæg

Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er AB Catering og BC Caterings kød- og pålægskoncept, hvor finder masser af viden og inspiration, og hvor vi præsenterer et spændende grundsortiment af kød og pålæg. Her samler vi okse, gris, lam, vildt og pålæg under én kategori. Du er her garanteret et skarpt fokus på det gode slagterhåndværk, kompromisløs kvalitet, et bredt varesortiment og altid høj fødevaresikkerhed.

Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er en del af vores Fantastisk Frisk koncept, hvor du også finder Frugt & Grønt og Fisk & Skaldyr. Kig efter Fantastisk Frisk navnet, hvis du foretrækker ferske og friske råvarer af højeste kvalitet.

 

.

Se hvordan Dennis fra Restaurant Textur bruger Gastro Kalv®

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Omtanke for dyrevelfærd og godt håndværk

Omtanke for dyrevelfærd og godt håndværk

01.06.2024
BertelxMuseth Bertels Gris hestbjerg økologi

Bertel x Museth er dansk charcuteri skabt på stolte traditioner og gedigent håndværk, og vi er klar med en række nye smagfulde produkter fra det eftertragtede brand.

Læs mere
Fra malkeko til økologisk småkød

Fra malkeko til økologisk småkød

05.02.2024
Dyrevelfærd Økologi Dansk

Vi har et ønske om at fremme økologi og danske produkter, og bl.a. derfor tilbyder vi nu økologisk småkød fra Thise & Ko.

Læs mere
På vingerne med vilde serveringer

På vingerne med vilde serveringer

10.01.2024
Vildt sæson

Vildtkød er typisk kendetegnet ved at have en intens smag og en karakteristisk, dyb rød farve. Det er således et godt valg, når du ønsker at skabe spiseoplevelser, som er rige på smag og karakter.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk Kød & Pålæg

Vi har organiseret alle brands igennem 3 grupper - basis, luksus og premium. Igennem alle 3 grupper kan du forvente et fokus på høj kvalitet til den rigtige pris i et niveau, der matcher alle typer køkkener.

I konceptet kan du finde alle de klassiske basisprodukter, du kender, men også de mere specielle produkter du måtte lede efter. Og vi er altid åbne for forespørgsler på netop det, du har behov for.

Med en moderne tilgang til det gamle slagterfag sælger vi ikke blot nogle af landets fineste kødvarer, men sætter samtidigt fokus på den gode rådgivning til alle former for køkkener, som ønsker kyndig vejledning til at opnå de bedste resultater - både kulinarisk og økonomisk.

Vi har meget høje standarder inden for hygiejne og rengøring og lever ikke blot op til de eksisterende krav, men foretager løbende yderligere prøver for at sikre, at vores varer er sikre og lever op til alle krav.