Sommeren kalder på frisk fisk tilberedt over ild

Sommeren kalder på frisk fisk tilberedt over ild

Sommeren er over os, og vi ønsker at inspirere til, hvordan du kan tilberede dine sommerserveringer over åben ild.

Om sommeren kan du især skabe store spiseoplevelser ved at tilberede frisk fisk på grill eller over bål. Røgen fra bålet eller grillen er med til at tilføre kødet en fantastisk røget smag, og samtidig kan den høje varme skabe en helt perfekt stegeskorpe.


Du kan også vælge at tilberede din fisk langsomt ved indirekte varme. Det gør du fx ved at placere fisken i udkanten af bålet, så den blot får strålevarmen og røgen. Derved kan du lettere bevare både saft og smag i din ret.


Et tip

Steg din fisk i en dobbeltrist. Så er den endnu lettere at håndtere. Skal du tilberede fisk til mange, kan du med fordel pakke dem ind i folie eller lægge dem i en alubakke.


Inspiration til dine serveringer med fisk

I vores opskriftsunivers finder du netop nu vores opskrift på letrøget laks med urtecreme, som er en sikker vinder på sommermenuen.


Du finder varerne direkte i vores webshop hos AB Catering og BC Catering.

 

GÅ TILBAGE