Tradition for klassisk håndværk

Tradition for klassisk håndværk

Forkæl dine gæster med røgede fisk fra fiskerøgeriet Einar Christensen, der i generationer har videreført stolte traditioner og opskrifter.

Sild er for mange forbundet med højtider. Forkæl dine gæster med røgede sildefileter fra Einar Christensen – perfekte til såvel julen som nytåret. Hos Einar Christensen har man i generationer videreført sine stolte traditioner og opskrifter, og man er kompromisløs i jagten på en høj kvalitet og den gode smagsoplevelse. Nøje udvalgte råvarer og solidt håndværk er derfor i højsædet hos Einar Christensen, der samtidig sætter en ære i at værne om kvalitet og intense smagsoplevelser.

Balancen mellem salt, røg og fisk er altafgørende

Hos Einar Christensen røges fisk på traditionel vis, og der anvendes ofte kun salt og røg fra bøgeflis i forarbejdningen. Produkterne fra Einar Christensen er især kendetegnede ved en undertone af salt og røg, mens fiskens smag er naturligt fremhærskende, dertil understreger de hos fiskerøgeriet, at balancen mellem salt, røg og fisk er altafgørende. Tilbered gerne din sild med råvarer i sæson som fx æbler fra efterårets høst.

Du kan også prøve vores opskrift på røget sild med hibiscus peberrod samt æggeblomme og røde urter. Du kan finde inspiration til flere opskrifter på abcatering.dk og bccatering.dk.

Bliv inspireret af produkterne nedenfor eller find dem direkte i vores webshop på abcatering.dk og bccatering.dk.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer