Nyhed: Fantastisk Frisk Forberedt

Nyhed: Fantastisk Frisk Forberedt

Forpremiere: Fantastisk Frisk Forberedt er din genvej til let at kunne tilbyde et varieret menukort med retter af høj kvalitet. Oplev det nye koncept på Cateringmesse Øst.

Fantastisk Frisk Forberedt er et helt nyt koncept inden for vores Fantastisk Frisk-univers, og her får du frisksnittede grøntvarer, sous vide-tilberedt kød samt færdige saucer og supper, som er direkte klar til brug. Dermed kan du spare dyrebar tid, som i stedet kan bruges på de mange andre opgaver i køkkenet - og samtidig opnå samme høje kvalitet.

Oplev Fantastisk Frisk Forberedt på Cateringmesse Øst i Brøndby Hallen.

Praktisk emballage

Ikke nok med, at produkterne er lette at gå til, så kommer de også i en praktisk emballage, som er let at opbevare og håndtere. De fylder mindre og er samtidig pakket på en måde, som gør det let for dig at tage præcis den mænge i brug, som du skal bruge. Dermed kan du reducere dit madspild væsentligt.

Alle produkter er desuden baseret på nøje udvalgte råvarer, som er omhyggeligt forarbejdet, og du kan derfor let tilbyde et bredt og varieret menukort med samme gode kvalitet.

Færre hænder – samme høje kvalitet

Ressourcer og hænder bliver færre og færre i køkkenerne, og samtidig vokser kravet til kvalitet. Med Fantastisk Frisk Forberedt har vi således skabt et koncept, som forener disse dyder, og som samtidig tilbyder en pladsbesparende løsning.

 

Find dine favoritter

Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsvarer under Fantastisk Frisk Forberedt, og du kan gå på opdagelse i vores sortiment direkte hos AB Catering og BC Catering.

GÅ TILBAGE