Vintermenu med variation

Vintermenu med variation

Oktober måned er over os, og det er tid til at sætte de grovere grøntsager på menuen. Det gælder ikke mindst de smagfulde danske græskar, som er i sæson netop nu.

Oktober måned er over os, og det er tid til at sætte de grovere grøntsager på menuen. Det gælder ikke mindst de smagfulde danske græskar, som er i sæson netop nu.

Der findes mange græskarsorter, som tilbyder forskellige kvaliteter. Det giver mulighed for at skabe god variation i din menu. De grå græskar samt Butternut squash er fx gode til bagning og stegning samt til mos, mens de grønne græskar har et højt sukkerindhold og er dermed velegnede til desserter og søde retter. De orange græskar egner sig til gengæld godt til puré eller suppe. Så slip kreativiteten løs, når der skal græskar på menuen.

- Vi har fortsat stort fokus på råvarer i dansk sæson, og i oktober måned gælder det de danske lækre græskar. Vi er rigtig gode til at lave græskar i Danmark, men vi spiser alt for lidt af dem. Derfor sætter vi ekstra fokus på denne skønne grøntsag, som byder på et væld af tilberedningsmuligheder i køkkenet. Samtidig mener vi, at det altid er vigtigt at bakke op om de danske varer i sæson og dermed støtte de danske avlere. Vi har nogle virkelig dygtige avlere i Danmark, og når det gælder græskar, er Thorsbjerggaard og Skovsgaard nogle af de allerdygtigste.

Benjamin Larsen, Markedschef hos Cater Grønt


Køb varerne direkte i webshoppen hos AB Catering og BC Catering.

GÅ TILBAGE