Omtanke for dyrevelfærd og godt håndværk

Omtanke for dyrevelfærd og godt håndværk

Bertel x Museth er dansk charcuteri skabt på stolte traditioner og gedigent håndværk, og vi er klar med en række nye smagfulde produkter fra det eftertragtede brand.

Slagterprodukterne fra Bertel x Museth er alle baseret på udskæringer af Bertels Gris. Dyrene er opdrættet hos Hestbjerg Økologi, hvor de med stor passion for bæredygtighed og høj dyrevelfærd skaber plads til, at de kan bruge deres instinkter og leve så naturligt som muligt.


Efter opskrift af Michael Museth er kødet efterfølgende nænsomt forædlet med tid og krydderier som eneste hjælpemiddel. Vi har udvidet sortimentet, så du kan sætte endnu mere god smag på din menu.


Skab stor smag i dine grønne serveringer

- Med de nye produkter fra Bertel x Museth har du gode muligheder for at skabe stor smag i dine grønne retter. Her får du dansk økologisk charcuteri lavet efter italiensk forbillede. N’duja og Panchetta er begge fantastiske smagsgivere på såvel pizza som i pastaretter, mens Lomo gør det godt i serveringer med danske hvide asparges. Smagen af umami er intens, og med de nye Bertel x Museth-produkter kan du virkelig booste dine grønne retter.

Søren Kyed, Gastronomisk chef Dansk Cater

 

Du kan finde produkterne i webshoppen hos AB Catering og BC Catering.

Du kan også læse mere om Bertel x Museth i vores brochure hos AB Catering og BC Catering.


Du kan læse mere om Bertel x Museth i vores brochure

GÅ TILBAGE