Artikler
Laks på grillen
14.05.2019Fisk gør sig fantastisk på grillen – og laks er her ingen undtagelse. Du får her en række enkle tips til hvordan du kan få mere succes med dette fantastiske kød.
Artikler
Flere skaldyr på grillen
29.04.2019Skaldyr smager fantastisk på grillen, og vi giver dig her en række gode tips til, hvordan du kan få mere smag og succes ud af disse lækre delikatesser.
Artikler
Alsidige muslinger
26.03.2019Muslinger er en utrolig udsøgt spise, som gør sig godt i mange retter. Vi giver dig her 5 forslag på en række fantastisk velsmagende retter med muslinger.
Artikler
Fra hverdag til luksus - året rundt
01.03.2019Under Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr tilbyder vi året rundt, sæsonaktuelle varer og helårlige klassikere fra håndplukkede leverandører, fra både ind- og udland.
Artikler
Prisvindende muslinger & østers
07.02.2019Vilsund Blue er en af leverandørerne i Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr og leverer velsmagende muslinger og østers, direkte fra Limfjorden.
Artikler
Anderledes torskerogn
05.02.2019Torskerogn forbinder mange med den klassiske rugbrødsmad. Men der er et utal af muligheder for at anvende denne sunde og sæsonaktuelle vinterspise i mange flere spændende retter.
Artikler
Fisk i en fart - Spar tid i julen
27.11.2018Selvom fisk ikke plejer at spille den største rolle i julen, kan der alligevel være store smagsoplevelser, masser af vitaminer og ikke mindst tidsbesparelser at hente – med den rigtige fisk og den rigtige tilberedning.
Artikler
Julens friskfangede delikatesser
01.11.2018Selvom fisk ikke altid er det første man tænker på, når man står for at planlægge julens madlavning, vil vi gerne slå et slag for at sætte disse delikatesser fra vandet på julebordet.
Artikler
Frisk fisk med god samvittighed
12.10.2018Overfiskeri er i dag den største trussel mod en lang række fiskebestande. Derfor skal der bæredygtige metoder til, hvis vi skal passe på naturens helt eget naturlige køleskab. Læs mere...
Artikler
Sundt og bæredygtigt fiskeri
01.10.2018Hos AB Catering er vi som virksomhed MSC certificeret, og det er vi, blandt andet fordi vi ønsker at bevare de naturlige fiskebestande og opretholde et sundt og velfungerende økosystem. Men vi er det i høj grad også, fordi vi ønsker at bevare det lokale og kystnære fiskeri i Danmark.
Artikler
Blæksprutte er ikke så eksotisk som du tror
20.09.2018Blæksprutte er normalt noget der forbindes med mad fra Middelhavet eller Asien. Men vi har faktisk også blæksprutter i de danske farvande og du kan også arbejde med det spændende kød i forbindelse med klassiske, nordiske råvarer.
Artikler
Saftig helleflynder pocheret i smør
13.09.2018De kloge siger vi skal have fisk - masser af fisk - og vi giver dem ret! De, der siger de ikke kan lide fisk, har ikke smagt den rigtig veltilberedt som i denne opskrift på pocheret helleflynder.
Artikler
Friskfanget fisk fra "vand-til-tand"
31.08.2018Fisk er godt - og friskfanget fisk er endnu bedre! Læs hvorfor friskfanget fisk er bedre for dig, naturen og det kystnære fiskeri i Danmark.
Artikler
ASC certificeret laks
24.08.2018Vi er vilde med laks i Danmark og med ASC certificeret laks, sikrer du dig, at du vælger ansvarligt opdrættet fisk og skaldyr.
Artikler
Den perfekt grillede fisk
05.07.2018Fantastisk fersk fisk til dine lækre sommerretter.
Artikler
Fisk i sæson
27.06.2018Bliv klogere på, hvilke fisk der er særlig friske i smagen lige nu og derfor perfekte at bruge i dine retter her til sommer.
Artikler
Den fantastiske rødspætte
03.06.2018Der er mange ting, som gør den højrevendte fladfisk mere end fantastisk. Læs mere om hvilke her.
Artikler
Oversete danskfangede fisk
01.05.2018De danske farvande bugner af velsmagende fisk, men en stor andel af fangsten og arterne, spises ikke i Danmark. Se hvilke oversete fisk vi med fordel kan spise endnu flere af.
Artikler
10 ting du måske ikke vidste om fisk
02.04.2018Vidste du, rødspætter er blinde om natten, og at nogle fisk har 4 gange flere smagsløg end mennesket?
Artikler
En hyldest til Thorupstrand
01.03.2018Se, hvordan en fiskekutter inspireret af Thorupstrand er blevet til, og hvornår du kan opleve den i virkeligheden.
Artikler
Disse 3 ting har stor indflydelse på fiskens smag
26.02.2018Fisk kan smage på mange fantastiske måder, men smager allerbedst når de købes i sæson. Her kan du se en række elementer, som har stor betydning for hvornår fisken er bedst.
Artikler
Følg sæsonerne og få mere velsmagende fisk
01.02.2018Fisk smager allerbedst, når det købes i sæson, og vi har netop til dette formål lavet en sæsonkalender, hvor du kan se, hvornår fiskearterne er bedst.
Artikler
5 uundværlige tips til vellykket fisk
10.01.2018Vores kok Søren Kyed giver dig her 5 tips til, hvordan du kan sætte mere velsmagende fisk på menuen i dit køkken.
Artikler
Fiskeri på naturens betingelser i Thorupstrand
24.10.2017Læs hvordan kystlandingspladsen Thorupstrand, kendt fra TV2's "Gutterne på Kutterne", er Danmarks ældste og sidste bastion for frisklandede fisk. Thorupstrand er håndplukket leverandør af Fantastisk Frisk Fisk & Skaldyr.
Artikler
MSC Certificering & Bæredygtighed
01.11.2017Vi har altid et fokus på bæredygtighed og netop dette har resulteret i vi har opnået MSC certifikatet. Læs her hvad det har af betydning for dig som kunde hos os.
Artikler
Bæredygtige leverandører
23.01.2018Læs hvordan brugen af innovative leverandører, sikrer at bæredygtighed går hånd i hånd med effektivitet.
Artikler
Køb fisk i sæson
29.09.2017Fisk og skaldyr bør som grøntvarer også spises i sæson. Læs 3 årsager til dette og hent sæsonkalenderen for fisk & skaldyr.
Artikler
Muslinger er sund fastfood!
27.11.2017Muslingen er en fantastisk kilde til proteiner og kan ligesom fast food tilberedes på få minutter. Det er nemmere end du tror, at bruge muslinger i kantinen.
Artikler
Vinterfisk fyldt med D-vitamin
01.11.2018Om vinteren har vi mere brug for D-vitamin end ellers. Fyld dine gæsters depoter op med det vigtige vitamin med vores bud på vitaminfyldte vinterfisk.
Artikler
Laks - vitaminrig superfood
01.11.2018Laks er vaskeægte superfood. Fuld af gode vitaminer og mineraler og ikke mindst det nødvendige d-vitamin.
Artikler
Torskens afløsere
03.06.2019Udenfor torskens sæson er der masser af andre spændende fisk, der har fællestræk med torsken - se hvilke her.
Artikler
Friskhed fra de danske farvande
02.07.2019Dansk fisk er bare fantastisk. Vi stiller her skarpt på, hvorfor køkkener i hele landet med fordel kan sætte endnu mere fokus på fisk på menuen.
Artikler
Flere fisk i de danske kantiner
05.11.2019Partnerskabet for Fisk & Skaldyr hos Landbrug & Fødevarer står bag en analyse, der viser, at danskerne gerne vil spise mere fisk, og nye tiltag kan sikre, at der kommer mere fisk på tallerkenerne i de danske kantiner.
Artikler
Sommer, sol og smagfulde muslinger
08.07.2022Muslinger er for mange indbegrebet af sommer i Danmark – særligt serveret som moules frites og med et lækkert glas kølig rosévin til. Læs mere og bliv inspireret her.
Artikler
Tradition for klassisk håndværk
08.12.2022Forkæl dine gæster med røgede fisk fra fiskerøgeriet Einar Christensen, der i generationer har videreført stolte traditioner og opskrifter.
Artikler
Seafood med omtanke for miljø, det levende hav og den rette sæson
10.07.2023Bæredygtighed spiller i dag en stor rolle i det professionelle køkken, og vores partnerskab med Insula gør det nemmere at sætte bæredygtig fisk på menuen.
Artikler
BLUS 11 er på gaden
25.09.2023Det nye BLUS-magasin er landet. Denne gang dykker vi under havets overflade og sætter tang, fisk og skaldyr på menuen.
Artikler
På opdagelse i havets spisekammer
17.01.2024Dyk med ned under havoverfladen og bliv inspireret til, hvordan du kan servere flere fisk og skaldyr for dine gæster.
Artikler
Fristende smagsoplevelser fra havet
19.02.2024Fantastisk Frisk Fisk og Skaldyr er konceptet, der inspirerer til at sætte flere af de blå proteiner på menuen. Hos os finder du således et bredt udvalg af kvalitetsfisk og -skaldyr i sæson, som du med fordel kan sætte på menuen til glæde for dine spisende gæster.
Artikler
En ægte sommerspise
03.06.2024Fisk på ben er en skøn og sommerlig spise – og der er flere fordele ved at tilberede fisk på ben. Få tips og inspiration til din menu her.
Artikler
Sommeren kalder på frisk fisk tilberedt over ild
01.07.2024Sommeren er over os, og vi ønsker at inspirere til, hvordan du kan tilberede dine sommerserveringer over åben ild.
Artikler
Stor alsidighed i køkkenet
03.10.2024Fisk i sæson sikrer dig en fantastisk friskhed og stor smag. I oktober måned sætter vi fokus på torskefamilien og de mange fordele, der er ved at servere disse fisk netop nu.