Artikler

Nøglen til uovertruffen spisekvalitet

22.05.2019

Dansk Gastro Kalv er et koncept, som ved nøje udvalgte mælke- og kødkvæg-racer, giver kød i topklasse. Læs her, hvordan dette fantastiske kalvekød er udviklet.

Læs mere
 

Artikler

Skovens fineste kød

02.05.2019

Vildtsæsonen er over os og blandt noget af det mest velsmagende og fine kød, der er i sortiment i øjeblikket, er rådyrkød. 

Læs mere
 

Artikler

En verden af røg

25.04.2019

Røg ved grilning kan bruges på mange måder til at fremhæve, supplere eller helt transformere smagen af kød, fisk og grønt. Læs hvad røg kan gøre for dit køkken og dine retter her.

Læs mere
 

Artikler

Glødende varme grill-trends

29.03.2019

Tilberedningsmetoder udvikles konstant, og grillteknik er ingen undtagelse. Vi har i denne måned spurgt en prisvindende grillentusiast, om de tendenser der vil præge grill indenfor foodservice i 2019.

Læs mere
 

Artikler

Smag & fleksibilitet med sous vide

19.03.2019

Sous vide er en fantastisk metode til at opnå mere smag og spare tid ude i køkkenerne. Se hvilke fordele dit køkken kan opnå, her i vores fokus på denne spændende tilberedningsmetode.

Læs mere
 

Artikler

Grain-fed Hereford Rio Lucia fra den uruguayanske pampas

11.02.2019

Når Hereford og fodringsmetoden”grain-fed” møder hinanden, opstår der sød musik. Denne musik bliver ikke mere markant end i kød fra Hereford Rio Lucia.  

Læs mere
 

Artikler

En anderledes mortensaften

06.11.2018

Lørdag d. 10. november vil en stor del af køkkenerne rundt om i Danmark markere den årlige mortensaften. Læs medog lær mere om, hvorfor vi fejrer mortensaftenog hvad danskerne ynder at spise denne dag.

Læs mere
 

Artikler

Spar tid i julen

01.11.2018

Julen står for døren og dermed ekstra travlhed i køkkenet. Få her 4 tips til hvordan du kan spare tid på madlavningen i juletiden.

Læs mere
 

Artikler

Aalbæk Specialiteter - Et økologisk fyrtårn

31.10.2018

Som afrunding på ØKOtober kan du læse om, hvordan AB Catering og Aalbæk Specialiteter er på en fælles mission om at bringe økologi ud i køkkenerne landet over.

Læs mere
 

Artikler

Kend dine høns

23.10.2018

Burhøns, økologiske høns og fritgående høns – typerne er mange, og i forbindelse med ØKOtober sætter vi fokus på de forskelle og ligheder, der er blandt det fjerkræ, vi kan købe i Danmark.

Læs mere
 

Artikler

Økologi og animalsk produktion

10.10.2018

I denne måned er det ØKOtober og vi har derfor fokus på økologi. Økologi er helt basalt videnskaben om forholdet mellem levende væsner og mellem dem og deres miljø. Men hvad dækker begrebet ’økologi’ egentligt over når det kommer til kød og animalsk produktion? Det tager vi et nærmere kig på herunder.

Læs mere
 

Artikler

Fantastisk Friske Aalbæk Specialiteter

05.02.2019

Hvad er kvalitet? Er det godt håndværk eller en nyskabende kombination af sofistikerede ingredienser? Er den altid økologisk, eller er smagen, det afgørende? For Aalbæk Specialiteter er svaret klart: Kvalitet er en holdning. 

Læs mere
 

Artikler

Intens smag med dry aged højreb

12.09.2018

Med Heston Blumenthals motto "In search of perfection" in mente ser vi på hemmeligheden bag den perfekte bøf. 

Læs mere
 

Artikler

Vildt lækkert!

31.08.2018

Vildtkød er bare lækkert, og vi kan nu præsentere masser af nye spændende velsmagende vildtprodukter i webshoppen.

Læs mere
 

Artikler

Vi introducerer nu Gastro Sous Vide

05.02.2019

Vi kan nu løfte sløret for vores helt nye premium koncept - Gastro Sous Vide. Når kun det bedste er godt nok.

Læs mere
 

Artikler

Dansker er tredjebedste kok i Europa

14.05.2018

For nyligt blev det europæiske mesterskab i kokkekonkurrence Bocuse d’Or afholdt i Torino, og det var en dansker der løb med bronzemedaljen.

Læs mere
 

Artikler

”Damn good beef” fra Uruguay

16.08.2018

Rio Lucia er kød, der emmer af kvalitet og traditionsrig historie fra Uruguay - når kun det bedste er godt nok.

Læs mere
 

Artikler

Den ultimative 'Low and slow' teknik

05.07.2018

Tilbered dit kød perfekt med 'Low and slow' teknikken.

Læs mere
 

Artikler

Grill på menuen

05.07.2018

Sommeren er over os, og det er tid til at finde grillen frem!

Læs mere
 

Artikler

Sublimt pålæg fra Mors

08.06.2018

Pålæg kan være meget mere end almindeligt. SUBLIM er vores egenproducerede serie af pålæg i absolut verdensklasse, hvor stolte håndværkstraditioner og råvarer af høj kvalitet går hånd i hånd.

Læs mere
 

Artikler

Smagen af sommer

01.06.2018

Vi går tæt på en af sommerens helt store helte - nemlig de saftige og møre oksesteaks. Og det handler ikke hvilken som helst steak, men om prisbelønnede Wolovina, der har vundet guldmedalje i "World Steak Challenge".

Læs mere
 

Artikler

Prestigefyldt kokkekonkurrence lige om hjørnet

30.05.2018

Om knap to uger går det løs ved det europæiske mesterskab Bocuse d’Or i Torino, og det danske team, som AB Catering sponsorerer, knokler for at få alle detaljer på plads. 

Læs mere
 

Artikler

En madoplevelse udover det sædvanlige

19.04.2018

Gastro Kalv er synonym med kalvekød på et helt nyt niveau. Læs mere om det helt unikke kvalitetskoncept, hvor smag, saft og kraft mødes på et højere plan.

Læs mere
 

Artikler

Sous vide møder røg & krydderi

14.04.2018

Sous vide kan sagtens smage af grill og med brandet Woodsmoke mødes disse teknikker i perfekt balance.

Læs mere
 

Artikler

Fantastisk Frisk - nu med Kød & Pålæg

01.04.2018

Velkommen til den nyeste tilføjelse til Fantastisk Frisk - nemlig Kød & Pålæg.

Læs mere

Artikler

Amerikansk højtid i danske rammer

23.10.2018

Flere og flere køkkener begynder at tage den amerikanske højtid Thanksgiving til sig. De traditioner, som følger med, er begyndt at blive mere og mere populære og salget af kalkuner følger med.

Læs mere
 

Artikler

Dansk Gastro Kalv

01.11.2018

Dansk Gastro Kalv er en overbygning til Dansk Kalv konceptet. Det er lyst og lækkert kød fra kalve som er født og opvokset i Danmark.

Læs mere
 

Artikler

Gastro Kalv er en kæmpe succes

13.12.2018

Vores Dansk Gastro Kalv koncept har taget Danmark med storm. Kombinationen af bæredygtighed, dyrevelfærd og danskhed har tiltalt flere restauranter og caféer end forventet. Nu afslører vi også en særlig gourmet-variant.

Læs mere
 

Artikler

Kød værdigt til Danmarks største kokkekonkurrence

11.06.2019

Sol over Gudhjem afholdes den 22. juni og en af de udvalgte råvarer til menuen er intet mindre end kød fra Dansk Gastro Kalv.

Læs mere
 

Artikler

SUBLIM smag på menuen

26.07.2019

Mød SUBLIM som er vores serie af kvalitetpålæg kun til professionelle køkkener. Her går smag, kvalitet og kærlighed til slagterfaget op i en højere enhed.

Læs mere
 

Artikler

Kom godt i gang med Dry Rubs & Marinader

05.07.2019

Få her 6 gode tips fra en af landets mest prisbelønnede grillere til, hvordan du nemt kan komme i gang med at anvende Dry Rubs og marinader til dit kød.

Læs mere
 

Artikler

En verden af sous vide løsninger

28.08.2019

Sous vide er en ekstremt fleksibel tilberedningsmetode. Men vidste du sous vide "kan" meget mere end mørt kød?

Læs mere
 

Artikler

Øget interesse for økologisk kød og pålæg

14.10.2019

Hvordan udvikler økologien sig inden for kød og pålæg? Vi har spurgt en af Danmarks måske mest velkendte økologiske producenter, Peter Aalbæk fra Aalbæk Specialiteter.

Læs mere
 

Artikler

Ensartet høj kvalitet giver glade kunder

22.10.2019

Cateringvirksomheden Gastronomiet, som dagligt laver mange serveringer, har stor glæde af den ensartede kvalitet i det Uruguayske oksekød Hereford Rio Lucia.

Læs mere
 

Artikler

Økologisk grisekød er lig med trivsel og velfærd

30.10.2019

Økologisk grisekød er ensbetydende med masser af dyrevelfærd, trivsel og det helt rigtige foder. Se her, hvad der egentlig skal til, for at man kan kalde grisekød økologisk i Danmark.

Læs mere
 

Artikler

Bertels Gris – økogrisen med krølle på halen

02.12.2019

Bertels Gris er et økologisk brand, hvor dyrevelfærd, bæredygtighed og kvalitet går hånd i hånd. Se hvordan de økologiske grise har fået en opvækst udover det sædvanlige.

Læs mere
 

Artikler

Bertels Grisens jul

18.12.2019

Hos Hestbjerg Økologi trives de økologiske grise året rundt - også selvom det kræver en ekstra indsats her i vintermånederne. 

Læs mere
 

Artikler

Mere af det hele med sous vide

17.02.2020

Mørhed, fleksibilitet og smag er en række af nøgleordene for den højaktuelle tilberedningsteknik sous vide. Bliv klogere på hvordan dit køkken kan drage nytte af kød tilberedt efter denne metode.

Læs mere
 

Artikler

Vildt på grill

08.06.2020

Hvorfor grille vildtkød? Den prisbelønnede griller og kok Rasmus Bleeg giver dig her nogle gode fif til, hvordan du opnår de bedste resultater, når du griller vildt.

Læs mere
 

Artikler

Passion for kalve og møre bøffer

01.03.2021

Dansk Gastro Kalv fra Kjargaarden er kalvekød af højeste kvalitet. Her tror man på, at man også i fremtiden vil spise kalvekød. Mængderne bliver måske mindre, men til gengæld vil der være fokus på kødets kvalitet og den gode spiseoplevelse. Læs hele artiklen her.

Læs mere
 

Artikler

Bertels Grisen er populær. Se her hvorfor.

06.04.2021

Økologisk, 3 Velfærdshjerter og anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Få hele fortællingen bag Bertels Grisen, som lige nu er populær som aldrig før. 

Læs mere
 

Artikler

Vildtsæsonen er over os

24.05.2021

Det er sæson for vildt, og netop nu kan vi tilbyde velsmagende rådyrkød i fire lækre udskæringer. Rådyrkødet smager fantastisk og passer perfekt til sommerens lette retter.

Læs mere
 

Artikler

Dansk Cater hovedsponsor for Sol over Gudhjem

02.06.2021

Igen i år afholdes den anerkendte kokkekonkurrence Sol over Gudhjem på Bornholm, og endnu en gang er Dansk Cater stolt hovedsponsor af konkurrencen. Læs mere om Sol over Gudhjem og se det netop fastsatte deltagerfelt. 

Læs mere
 

Artikler

Smagen af det gode (grise)liv

25.08.2021

Bertels Gris er din garanti for kød fra dyr, der har levet et godt liv. Læs mere om Bertels Gris her og få også indblik i det nye smagshjul målrettet madprofessionelle, der ønsker at sætte ord på smagen af grisekød.

Læs mere
 

Artikler

Sæson for vildt

01.10.2021

Vildtsæsonen er i fuld gang, og både hos AB Catering og BC Catering byder de på masser af nye, velsmagende vildtprodukter.

Læs mere
 

Artikler

Gastro Kalv i semifinalen til Årets Kok 2022

18.01.2022

Finalisterne til konkurrencen om den prestigefyldte titel som Årets Kok er fundet, og Gastro Kalv spillede en stor rolle i semifinalen. Læs det hele her.

Læs mere
 

Artikler

Fremtidens Landmand 2022

08.02.2022

Hestbjerg Økologi, som står bag vores eget brand Bertels Gris, er kåret som Fremtidens Landmand 2022. Det er vi utroligt stolte over, og her kan du læse mere om kåringen samt se det indslag, som TV Midtvest har lavet om Hestbjerg Økologi.

Læs mere
 

Artikler

Oplev vores fantastiske brands

01.03.2022

Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er stedet, hvor du kan gå på opdagelse og få såvel ny viden som god inspiration til dit køkken. Se mere om vores mange fantastiske brands lige her.

Læs mere
 

Artikler

Det nye BLUS er på gaden nu

21.03.2022

Med passion for mad har vi skabt magasinet BLUS – et gastronomisk og fagligt inspirerende foodservicemagasin til kokke, ejere og madnørder landet over. Læs det nye BLUS #8 her.

Læs mere
 

Artikler

Guld til Danmark i Bocuse d'Or Europe 2022

25.03.2022

Bocuse d’Or Europe 2022 er netop afsluttet i Budapest, og den danske kok Brian Mark Hansen vandt guld.

Læs mere
 

Artikler

Bertel x Museth - dansk charcuterihåndværk i verdensklasse

25.03.2022

Bertel x Museth er dansk charcuteri skabt på stolte traditioner og gedigent håndværk. Det er slagterprodukter baseret på økologisk kød af Bertels Gris, som er nænsomt forædlet med tid og krydderier som eneste hjælpemiddel. Mød os på Foodexpo 2022 i Herning.

Læs mere
 

Artikler

Forkæl dine gæster med langtidsmodnet kød

31.03.2022

Vores populære, langtidsmodnede kød er rigt på umami og har en karakteristisk, fermenteret smag. Vi tilbyder det i forskellige udskæringer, som egner sig særligt godt til serveringer med høje krav til såvel smag som kvalitet.

Læs mere
 

Artikler

Vildtsæsonen er sat ind

17.05.2022

Vildtsæsonen er skudt i gang, og det er nu tid til at sætte det eftertragtede rådyr – også kendt som sommerbukken – på menuen.

Læs mere
 

Artikler

Vinderen af Danmarks største kokkekonkurrence er nu kåret

27.06.2022

Solen er gået ned over havnen i Gudhjem, og efter et veloverstået arrangement kan en ny kok nu kalde sig vinder af Sol over Gudhjem-hovedkonkurrencen. Læs mere om, hvordan det hele forløb og mød også vinderne af de øvrige konkurrencer. 

Læs mere
 

Artikler

Nu kan du købe Bertel x Museth i din webshop

01.07.2022

Forkæl dine gæster med dansk charcuteri i verdensklasse, når vi nu lancerer de første produkter fra Bertel x Museth. Læs her, hvordan du kan bestille produkterne direkte i din webshop.

 

Læs mere
 

Artikler

Vi udvider udvalget af Bertel x Museth

09.09.2022

Vi lancerer nu to helt nye varer under brandet Bertel x Museth. Dermed har du endnu mere at vælge imellem, når du skal forkæle dine gæster med smagfuldt charcuteri af høj kvalitet.

 

Læs mere
 

Artikler

Økologisk kvalitetsgris med sprøde svær

25.11.2022

Med udskæringer fra Bertels Gris kan du sætte smagfuldt grisekød på din julemenu med god samvittighed.

Læs mere
 

Artikler

Efteråret bliver VILDT

17.10.2022

Så er jagtsæsonen skudt i gang. Derfor er tiden inde til servering af de smagfulde vildtudskæringer, som er kendetegnet for årstiden; vi guider dig til, hvordan de man kan tilberede de forskellige udskæringer.

Læs mere
 

Artikler

Michael Museth fortæller

07.11.2022

Se videoerne om vores charcuteriprodukter fra Bertel x Museth og få inspiration til, hvordan du kan anvende dem i dit eget professionelle køkken. 

Læs mere
 

Artikler

Danmark vinder VM guld til Bocuse d’Or 2023

24.01.2023

Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro og hans assistent Elisabeth Madsen fra Svinkløv Badehotel har vundet guld i den prestigefyldte kokkekonkurrence Bocuse d’Or – også kendt som det uofficielle verdensmesterskab for kokke.

Læs mere
 

Artikler

Omtanke for smag, kvalitet og høj dyrevelfærd

02.02.2023

Vi går højt op i dyrevelfærd og ønsker samtidig at inspirere vores kunder til at vælge de mere dyrevelfærdsfremmende løsninger. Derfor har vi bl.a. et godt udvalg af produkter, som bærer Dyrevelfærdsmærket.

Læs mere
 

Artikler

BLUS 10 er på gaden

20.03.2023

Det nyeste BLUS er på gaden, og det er med stor glæde, at vi denne gang kan fejre vores 10. magasinudgivelse.

Læs mere
 

Artikler

Sol over Gudhjem x Dansk Gastro Kalv

07.07.2023

Danmarks største kokkekonkurrence fandt igen i år sted på Gudhjem Havn, og Dansk Gastro Kalv spillede en helt central rolle i Hovedkonkurrencen.

Læs mere
 

Artikler

Forkæl dine gæster med sæsonens vilde udskæringer

01.09.2023

Jagtsæsonen er over os, og det er igen tid til at forkæle dine gæster med smagfulde vildtserveringer. Se mere her.

Læs mere
 

Artikler

Skab madglæde med Dansk Gastro Kalv

09.11.2023

Dansk Gastro Kalv er en krydsning mellem velkendte malkekvægsracer og klassisk kødkvæg. Det giver kalve med stor muskelfylde samt kød med en enestående mørhed og masser af smag. Dansk Gastro Kalv har desuden to hjerter i Dyrevelfærdsordningen. 

Læs mere
 

Artikler

Fra malkeko til økologisk småkød

05.02.2024

Vi har et ønske om at fremme økologi og danske produkter, og bl.a. derfor tilbyder vi nu økologisk småkød fra Thise & Ko.

Læs mere
 

Artikler

På vingerne med vilde serveringer

10.01.2024

Vildtkød er typisk kendetegnet ved at have en intens smag og en karakteristisk, dyb rød farve. Det er således et godt valg, når du ønsker at skabe spiseoplevelser, som er rige på smag og karakter.

Læs mere
 

Artikler

Økologisk oksekød med omtanke

24.06.2024

Naturkvæg er et af vores nichekoncepter, som vi er stolte over at kunne tilbyde dig som kunde. Naturkvæg er en krydsning mellem malkekøer og Angus-stude og -kvier under 30 måneder. Der produceres ca. 600 dyr om året, og dyrene er økologisk opdrættet på Fladhøjgård ved Tjæreborg i Vestjylland.

Læs mere
 

Artikler

Omtanke for dyrevelfærd og godt håndværk

01.06.2024

Bertel x Museth er dansk charcuteri skabt på stolte traditioner og gedigent håndværk, og vi er klar med en række nye smagfulde produkter fra det eftertragtede brand.

Læs mere
 

Artikler

Dansk kvalitet fra Thise & Ko

07.08.2024

Thise & Ko er kvalitetskød fra dyr, som er opvokset på danske gårde med stort fokus på god dyrevelfærd.

Læs mere
 

Artikler

Høj kvalitet fra gård til bord

06.09.2024

Dansk Gastro Kalv er en krydsning af velkendte malkekvægracer og klassisk kødkvæg som Hereford, Dansk Blåhvid og Charolais. Vi stiller skarpt på det eftertragtede brand her.

Læs mere
 

Artikler

Vildt i verdensklasse: Danske talenter og traditioner til Bocuse d’Or 2025

19.12.2024

Vi har mødt Francis Cardenau til en snak om vildtkød, og hvorfor vi i Danmark skal blive endnu bedre til at sætte det på menuen.

Læs mere
 

Artikler

Gastronomisk potentiale i de skæve udskæringer

11.03.2025

De skæve udskæringer rummer masser af potentiale – for alle typer køkkener. Hør her hvordan Restaurant Nögen har fundt guld i konceptet.

Læs mere